Om Aqua-correct.dk

Aqua-correct.dk er skabt, da vi selv har ønsket at få bedre vandrensning derhjemme. Efter mange timers søgning på internettet, manglede vi mere information. Det var svært at finde de rette produkter og finde ud af hvilket anlæg der er bedst.

Vi har besluttet os for at undersøge markedet og lave overskuelige oversigter med de bedste blødgøringsanlæg og vandrensningsanlæg.

Siden indeholder reklamelinks

For at opretholde indholdets kvalitet og sikrer vedligeholdelse af siden vil der forekomme reklamelinks. Det betyder at der vi kan modtage en provision hvis du køber produkter igennem links på siden.

Selvom vi kan modtage provision så har dette ikke indflydelse på vores produkt test og anmeldelser. Vi bruger altid gennemgående produkt research og bruger flere timer på at vurdere alle aspekter, for hvert enkelt produkt.

Alle vores produkt anmeldelser vurderes ud fra følgende faktorer:

Egen erfaring
Forbrugernes anmeldelser
Eksperters anmeldelser
Tekniske specifikationer

Alt dette er med til at give et fuldendt billede af produkternes kvaliteter. Alt vores indhold er skabt for at give den bedste oplevelse for læseren og give et overskueligt og godt overblik over alle vand relaterede produkter på markedet.