Bedste kalkfilter til bruser – Bedst i test

Denne side er reklamefinansieret, det betyder at vi kan modtage provision, hvis du køber igennem links på siden – Læs mere

Et brusefilter kan være en game-changer både for dit hår, sundhed, men også for din økonomi

Det kan nemlig både hjælpe med at blødgøre vandet, mindske kalk og spare på vandforbruget – Det er blot nogle af de gode grunde til at bruge et brusefilter. 

Der er dog stor forskel på hvordan de forskellige filtre virker, derfor hjælper vi dig med at finde det bedste filter til bruser, så du kan få renere hår, slippe for kalk og spare penge!

Vil du ikke læse hele artiklen? Så vælg dette brusefilter imod kalk:

Brusefilteret – Brusehoved med kalkfilter

✅ Komplet løsning imod kalk i bruseren

✅ Nem at bruge & effektiv

Hvordan har vi udvalgt de bedste filtre til bruseren?

Der findes mange forskellige slags filtre til brugere, faktisk har de forskellige egenskaber og det kan derfor være svært at få et produkt, som klarer det hele.

Derfor har vi undersøgt markedet og lavet en bred liste med de mest effektive kalkfiltre til brusehoveder, brusefiltre og andre løsninger som kan være lige det du står og mangler.

Vi har undersøgt hvert enkelt produkt nøje, læst samtlige anmeldelser om produktet og sammenlignet de tekniske specifikationer.

Du vil uden tvivl kunne mærke forskellen med det samme ved at vælge en af filtrene fra vores liste over de bedste brusefiltre.

Vores liste inkluderer blandt andet:

  1. De bedste kalkfilter til bruser
  2. Det bedste brusehoved kalkfilter
  3. Andre tips til at undgå kalk på badeværelset

Brusehoved med filter mod kalk

Med et brusehoved fra brusefilteret.dk, får du både et lækkert brusehoved og filter. Der er rigtig mange gode ting ved at vælge dette filter.

Dette filter består af nogle af de bedste vandfiltreringsteknikker og kombinere både kulfilter med ionbytnings teknikker. Gennem det effektive filter blødgør dette brusefilter vandet og sikrer en minimal mængde kalk.

Brusefilteret – Brusehoved med kalkfilter

✅ 4 effektive vandrensningsteknikker

✅ Blødgøre vandet effektivt

✅ Vandbesparende

Hvorfor bør du vælge et brusefilter mod kalk?

Nogle tror at kalk er godt og det kan det i og for sig også være i nogle tilfælde. Dog når det gælder dine bruser, er der faktisk flere gode grunde til at vælge et brusefilter imod kalk.

For det første slipper du for at kalde afmærkninger på din brusevæg og fliser. Det kan være yderst irriterende og tidskrævende at rense badeværelset for kalk.

Ydermere kan de i værste fald skabe komplikationer med dine rør og blokeret for vandet.

Vand med højt indhold af kalk har også vist sig at være skadeligt for både hud og hår. Derfor kan du faktisk opleve at få sundere hår og sundere hud, ved at vælge et godt brusefilter mod kalk.

Et kalkfilter til bruseren blødgør nemlig vandet, og dermed er det ikke lige så hårdt, når det rammer dit hår eller din hud.
Er du i tvivl om du har blødt vand? Så læs om blødt og hårdt vand.

Kalkfilter til bruser

 BWT Kalkfilter til bruser

En anden mulighed er BWT’s kalkfilter til bruseren. Denne er lidt anderledes, idet den ikke filtrerer vandet mens du bader.

Dette kalkfilter kan derimod hjælpe med hurtigt og nemt at rengøre dit badeværelse. Ved at trykke på en knap skyller hele dit brusebad efter endt bad.

Fordelen er at du nemt og hurtigt kan rense dit badeværelse, mens den ikke direkte filtrere vandet, så er det stadig en nem og bekvemt måde at undgå konstant rengøring for kalk.

BWT er anerkendt som et af de førende brands inden for vandrensning og filtrering. Derfor vil du opleve et kvalitetsprodukt, som har lang tids holdbarhed og garanti.

BWT Quick & Clean

✅ Renser brusebadet hurtigt

✅ Effektivt og velkendt brandt

❌Rener ikke vandet som du bader i

Undgå kalk i hele hjemmet

Et blødgøringsanlæg anses for at være den mest effektive og bedste måde at slippe for kalk. Det er dog en større investering og derfor kan det være en god start med en brusefilter.

Med et blødgøringsanlæg tilsluttes det direkte ved din vandforsyning og renser alt vand i dit hjem for kalk. På den måde får du både blødt vand til brusebadet og rent vand til kaffemaskinen.

Dette vil ofte være den mest holdbare løsning, især hvis du bor i et område med meget hårdt vand.

Overvej derfor om du ønsker at lave denne investering. Selvom den typisk er op til 5 gange dyrere end et brusefilter, så kan det være en god langsigtet løsning.

Man kan sige at et blødgøringsanlæg på mange måder minder om et kalkfilter til bruseren, blot i større skala og til hele boligen.

Begge filtre bygger på ionbytnings teknikker som er velkendt som en af de bedste vandrensnings teknikker i verden.

Slip for kalk i badeværelset

Rigtig mange kæmper med kalk fyldt vand og det er et generelt problem i mange dele af Danmark. 

Det er både bøvlet at rengøre, men kan faktisk også i de værste tilfælde skade dit badeværelsesmiljø. 


Dog findes der heldigvis mange måder at undgå kalk.

Du kan bl.a. Brug et kalkfilter til bruseren, som er nævnt i denne artikel, men der findes også andre metoder. Som du kan læse mere om på vores side.

4 gode grunde til at vælge et kalkfilter til bruseren

Er du ikke helt sikker på hvorfor man bør vælge et kalkfilter til bruseren? Så se de 5 gode grunde til det her:

  1. Det er skånsomt mod hår og hud
  2. Du undgår kalkaflejringer på vægge og gulv
  3. Undgå stoppelse af vandrør og bruseslange
  4. Kan være vandbesparende

Dette er blot 4 gode grunde til at vælge et brusefilter imod kalk. Så hvad venter du på? Prøv en af de anbefalede produkter fra denne artikel.